Как се сваля жена в интернет пространството

20 09 2007

Наръчник как да свалим една жена, или поне да направим добро впечатление – като за начало, когато пишете използвайте правилен български език, визуализиран на кирилица, селските и тъповати думи и изрази не се котират добре. Първо се представете – това е признак на добро възпитание. Опитайте се да вкарате поне малко интелект в думите си, дори и да го нямате в главата си, ако не можете сам, поискайте жокер Помощ от приятел. Не изразявайте директно първичния си животински нагон, дори и той да е единственото нещо в главата ви(малката естествено). Не се саморекламирайте – печеливша стратегия е да накарате някой приятел да ви рекламира, нарцисизмът говори за множество дълбоко вкоренени комплекси апропо – за комплексар. Информация за контакти е нежелателно да искате и да предлагате преди да сте „опипали почвата“ и да сте си осигурили стабилни позиции. Отсъствието на снимка винаги е минус. Предлагането на финансово подпомагане от всякакъв сорт, говори за материализъм => комплекси, а при това обиждате отсрещната страна, приемайки я за „лесна“. Не обиждайте жените, а ги уважавайте, или поне се преструвайте. При деликатен подход тя сама ще си поиска ;). За предлагането на мастурбиране пред камера имам само един коментар – хахахаххахахах абе вие луди ли сте хахахахахах? Когато сте сигурни, че обектът на вашите желания ви е харесал и сте направили добро впечатление – предложете среща в удобно за нея време и място. Веднъж стигне ли се до среща ако искате показвайте натуралистичната си животинска същност и първичните си инстинкти, а може и просто да се държите като джентълмен и да си останете на сухо. И не забравяйте, трябва винаги да се ръководите от принципа – Който подбира мастурбира – това е важно мото, макар и изказано не на място. Един съвет от мен – ако жената не ви отговори на първото писмо, няма да ви отговори и на n-то, най-много да си издействате блок.
За финал едно изречение за мъжете, подвизаващи се тук под женски профили – милички, да знаете това са първите признаци на хомосексуализъм и прикрита, виртуална форма на травеститство. Така че, не се хабете да се предлагате на жените – мислете в перспектива и сваляйте направо мъже.

П. П. Този „наръчник“ e съставен в следствие на подробни наблюдения в областта, направени в български сайт за еротични запознанства с цел секс.


Действия

Information